VARKENSLOKET

3 december: eerste stakeholderevent DISARM

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
DISARM
Plaats:
Rue de Trèves 61, Brussel

Toevoegen aan kalender 2019-12-03 01:00:00 2019-12-03 01:00:00 3 december: eerste stakeholderevent DISARM Op 3 december gaat in Brussel het eerste Europese DISARM stakeholderevent door (ook via livestreaming). Afsluitend vindt een paneldiscussie plaats over oplossingen voor antibioticareductie en -resistentie, inclusief vragen en antwoorden uit het publiek. Het programma en registratieformulier staan online (check de website www.disarmproject.eu). DISARM DISARM staat voor Disseminating Innovative Solutions for Antibiotic Resistance Management en is een samenwerking tussen boeren, dierenartsen, adviesdiensten, academici en de industrie. Het project focust op het bevorderen van een voorzichtig en oordeelkundig gebruik van antibiotica in de veehouderij om het risico op antibioticaresistentie te verminderen. Het project werd gelanceerd in januari 2019 en loopt tot en met december 2021. Centraal staat de brede verspreiding en promotie van effectieve strategieën en innovaties om de gezondheid van de dieren te bevorderen en de noodzaak van antibioticabehandelingen op boerderijen te verminderen.  Lees hier de volledige perstekst.  Location DISARM DISARM Europe/Brussels public

Op 3 december gaat in Brussel het eerste Europese DISARM stakeholderevent door (ook via livestreaming).
Afsluitend vindt een paneldiscussie plaats over oplossingen voor antibioticareductie en -resistentie, inclusief vragen en antwoorden uit het publiek.
Het programma en registratieformulier staan online (check de website www.disarmproject.eu).

DISARM
DISARM staat voor Disseminating Innovative Solutions for Antibiotic Resistance Management en is een samenwerking tussen boeren, dierenartsen, adviesdiensten, academici en de industrie. Het project focust op het bevorderen van een voorzichtig en oordeelkundig gebruik van antibiotica in de veehouderij om het risico op antibioticaresistentie te verminderen. Het project werd gelanceerd in januari 2019 en loopt tot en met december 2021. Centraal staat de brede verspreiding en promotie van effectieve strategieën en innovaties om de gezondheid van de dieren te bevorderen en de noodzaak van antibioticabehandelingen op boerderijen te verminderen. 

Lees hier de volledige perstekst

EU

Disarm