VARKENSLOKET

CVB Themamiddag Voederwaardering

Datum:
Start:
Einde:
Organisator:
ILVO en WLR
Plaats:
Wageningen + Melle (ILVO)

Toevoegen aan kalender 2021-11-19 01:00:00 2021-11-19 01:00:00 19 nov + 3 dec: CVB Themamiddag Voederwaardering   CVB Themamiddag Voederwaardering 2021 Save the date Op vrijdag 19 november (NL) en vrijdag 3 december 2021 (BE) wordt in het kader van het CVB-programma een themamiddag voederwaardering varkens en rundvee georganiseerd. Meer details over het programma van deze themamiddag worden later bekend gemaakt. Door de samenwerking tussen Wageningen Livestock Research (WLR) en het Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) voor de uitvoering van het CVB-programma zal een identiek programma tweemaal gebracht worden, één keer in Nederland en één keer in België. Aan het einde van de bijeenkomst op 19 november te Wageningen zal de effectieve pensionering van Machiel Blok gevierd worden. Datum en locatie vrijdag 19 november 2021, 12u30 - 16u30, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, 6703 DS Wageningen (Nederland) vrijdag 3 december 2021, 12u00 - 16u30, ILVO Dier, Scheldeweg 68, 9090 Melle (België) (voorlopige locatie) Inschrijven Inschrijven voor deze themamiddag is nu nog niet mogelijk. Wil je echter als eerste op de hoogte gebracht worden van het definitieve programma, dan kan u zich hier alvast aanmelden. Kostprijs Gratis Taal Nederlands Stichting CVB De Stichting CVB wordt gedragen en financieel ondersteund door BFA in België en in Nederland door FND, Nevedi, VDDN, MVO, HISFA en OPNV. Stichting Victam is sponsor van de CVB-activiteit. Inhoudelijke werkzaamheden voor het CVB programma worden uitgevoerd door Wageningen University & Research en ILVO (Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek). Voor meer informatie over CVB, bezoek www.cvbdiervoeding.nl.   Location ILVO en WLR ILVO en WLR Europe/Brussels public

 cvb

CVB Themamiddag Voederwaardering 2021

Save the date

Op vrijdag 19 november (NL) en vrijdag 3 december 2021 (BE) wordt in het kader van het CVB-programma een themamiddag voederwaardering varkens en rundvee georganiseerd. Meer details over het programma van deze themamiddag worden later bekend gemaakt.

Door de samenwerking tussen Wageningen Livestock Research (WLR) en het Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) voor de uitvoering van het CVB-programma zal een identiek programma tweemaal gebracht worden, één keer in Nederland en één keer in België. Aan het einde van de bijeenkomst op 19 november te Wageningen zal de effectieve pensionering van Machiel Blok gevierd worden.

Datum en locatie

  • vrijdag 19 november 2021, 12u30 - 16u30, Fletcher Hotel-Restaurant De Wageningsche Berg, Generaal Foulkesweg 96, 6703 DS Wageningen (Nederland)
  • vrijdag 3 december 2021, 12u00 - 16u30, ILVO Dier, Scheldeweg 68, 9090 Melle (België) (voorlopige locatie)

Inschrijven
Inschrijven voor deze themamiddag is nu nog niet mogelijk. Wil je echter als eerste op de hoogte gebracht worden van het definitieve programma, dan kan u zich hier alvast aanmelden.

Kostprijs
Gratis

Taal
Nederlands

Stichting CVB

De Stichting CVB wordt gedragen en financieel ondersteund door BFA in België en in Nederland door FND, Nevedi, VDDN, MVO, HISFA en OPNV. Stichting Victam is sponsor van de CVB-activiteit. Inhoudelijke werkzaamheden voor het CVB programma worden uitgevoerd door Wageningen University & Research en ILVO (Instituut voor Landbouw, Visserij- en Voedingsonderzoek).

Voor meer informatie over CVB, bezoek www.cvbdiervoeding.nl.

cvb