Gebruiksvoorwaarden

Ondanks alle zorg en aandacht die wordt besteed aan de inhoud van de website van het Varkensloket is het mogelijk dat informatie die via deze website wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist of onduidelijk is.

De bezoeker ziet af van elke klacht tegen het Varkensloket, het Praktijkcentrum Varkens of zijn medewerkers, van welke aard ook, met betrekking tot het gebruik van deze website. In geen geval zal het Varkensloket, het Praktijkcentrum Varkens of zijn medewerkers aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele nadelige gevolgen die voortvloeien uit het gebruik van de informatie van deze website.

De inhoud van deze website wordt regelmatig bijgewerkt en kan te allen tijde, zonder enig bericht vooraf, worden aangebracht. Overname van de algemene informatie en foto's (afkomstig van de leden van het Praktijkcentrum Varkens) van de website van het Varkensloket is mogelijk mits voorafgaandelijke toelating en mits hierbij de bron (het Varkensloket) wordt vermeld.

 

Varkensloket
© Varkensloket | Gebruikersvoorwaarden
info@varkensloket.be - 09 272 26 67. Heeft u suggesties voor onze website of heeft u een link gevonden die niet werkt? Meld het via het contactformulier.
Vlaamse Overheid